Stambeni objekat na Telepu- Bulevar Patrijarha Pavla

Za porodice koje žele miran život u gradu

Poslednjih godina je Telep među najpopularnijim lokacijama za život. Najviše zbog mira koji pruža, i zbog dobre povezanosti sa ostatkom grada. Nova zgrada na Telepu biće kod bulevara Patrijarha Pavla, okrenuta prema telepskoj gimnaziji Laza Kostić i ulici Ćirila i Metodija. Imaćete svoj mir i bićete zaštićeni od bulevarskog saobraćaja. Vaša deca će biti u blizini igraonica, parkova i škola. Uz laganu šetnju ste brzo kod Limana, limanskih parkova i keja.

Izolacija

Sačuvajte svoju privatnost, a zatim toplotu i kvalitet zidova. Prvoklasna zvučna i termo i hidroizolacija, namenjena da vam obezbedi nesmetani boravak u prostoru. Fasada zgrade je izrađena od FunderMax® ojačanih potpornih fasadnih panela, u kombinaciji sa bojenom termoizolacionom fasadom. Biće ugrađena prvoklasna aluminijumska i PVC stolarija.

Grejanje

Zgrada poseduje centralno grejanje na gas. Zahvaljujući sistemu toplotnih pumpi za centralnu pripremu sanitarne tople vode, cela zgrada je energetski efikasna.

Kupatilo i sanitarije

Kupatilo je prostor kom pridajemo posebnu pažnju. Ugrađujemo isključivo luksuzne sanitarije premijum kvaliteta. Međutim, želimo da budete sigurni da je baš sve po vašoj meri. U raznim fazama izgradnje stana možete da birate pločice, sanitarije, podne obloge, unutrašnja vrata… U našem Showroom-u možete da pogledate budući izgled kupatila i da utičete na krajnji izgled i izbor materijala.

Lokacija i parking

Putem Bulevara cara Lazara i Bulevara Evrope, optimalno ste povezani sa ostatkom grada. Udaljeni ste desetak minuta od Limana, limanskih parkova i Dunava. U blizini su gimnazija, osnovne škole i kulturno umetnička društva. U širem krugu oko zgrade su igraonice i rođendaonice. Na 5–10 minuta hoda od vas su supermarketi, dečji lekari, ambulante, poliklinike i brojni servisi. Zgrada ima svoj parking prostor i garaže, tako da ne morate da vozite unaokolo i tražite slobodno mesto.

Provera stanova i pravna pomoć

Svi stanovi su regularno uknjiženi i njihov status možete lako da proverite. Tokom procesa kupovine, od nas dobijate besplatno pravnu pomoć u vidu zakazivanja notara, sastavljanja ugovora… Međutim, jasno nam je da možda želite i sami da proverite sve sa svojim advokatom. Otvoreni smo za saradnju i rado ćemo vam obezbediti sve što vam treba kako biste bili apsolutno sigurni.

Posebna pogodnost – mogućnost prilagođavanja!

Kako biste dobili sve što želite, onako kako želite, u različitim fazama izgradnje i ako je to tehnički izvodljivo, možete da birate materijal u kupatilu, vrata, tarket, sanitarije… Organizujemo Showroom tokom kog birate pločice, pregledate trenutni budući izgled stanova i kupatila…

Zakažite sastanak sa nama i saznajte više.

Bitni detalji

Svaki stan je klimatizovan. Na podovima su Tarkett® podne obloge, ali svakako možete, ako je to tehnički izvodljivo, da birate i drugi tip obloga. Radi vaše potpune bezbednosti, zgrada poseduje tehničko obezbeđenje, video nadzor i sigurnosna ulazna vrata.

Pronađite već danas dom kakav zaslužujete, u zgradama koje traju, na lokacijama prijatnim za vaš život i život vaše porodice.