Stambeni objekat u Doža Đerđa na Grbavici

U srcu Grbavice

Idealno ako volite da budete blizu svega što život u gradu pruža. U blizini su osnovna škola Sonja Marinković, Limanska pijaca i Futoški park, na desetak minuta i Promenada, Spens i Merkator. Okružuju vas dva bulevara i Futoški put, što znači da ste za desetak minuta na bilo kojoj bitnoj lokaciji u Novom Sadu.

Izolacija

Iako ste okruženi velikom količinom saobraćaja, u svom domu zaštićeni ste od buke zahvaljujući prvoklasnoj zvučnoj izolaciji zgrade, dok toplotu i kvalitet vaših zidova čuvaju termo i hidroizolacija proverenih proizvođača. Fasada zgrade je izrađena od FunderMax® ojačanih potpornih fasadnih panela, u kombinaciji sa bojenom termoizolacionom fasadom. Biće ugrađena prvoklasna aluminijumska stolarija.

Grejanje i klimatizacija

Zgrada poseduje centralno grejanje na gas. Zahvaljujući sistemu toplotnih pumpi za centralnu pripremu sanitarne tople vode, cela zgrada je još energetski efikasnija. Svi stanovi će biti klimatizovani.

Kupatilo i sanitarije

Kupatilo je prostor kom pridajemo posebnu pažnju. Ugrađujemo isključivo luksuzne sanitarije premijum kvaliteta. Međutim, želimo da budete sigurni da je baš sve po vašoj meri. U raznim fazama izgradnje stana možete, ako je to tehnički izvodljivo, da birate pločice, sanitarije, detalje… U našem Showroom-u možete da pogledate budući izgled kupatila i da utičete na krajnji izgled i izbor materijala.

Lokacija i parking

Savršeno ste povezani sa ostatkom grada. Okružuju vas dva bulevara i Futoški put, što znači da ste za desetak minuta na bilo kojoj bitnoj lokaciji u Novom Sadu. Objekat će imati svoj parking prostor i garaže, tako da ne morate da tražite slobodno mesto unaokolo, što ume biti prilično izazovno u ovom delu grada.

Bitni detalji

Svaki stan je klimatizovan. Na podovima su Tarkett® podne obloge, ali svakako možete, ako je to tehnički izvodljivo, da birate i drugi tip obloga. Radi vaše potpune bezbednosti, rezidencija poseduje tehničko obezbeđenje, video nadzor i sigurnosna ulazna vrata.

Četvorosoban stan

Lokacija: Novi Sad

Ulica: Doža Đerđa 32

Kvadratura: 99,68

Pronađite već danas dom kakav zaslužujete, u zgradama koje traju, na lokacijama prijatnim za vaš život i život vaše porodice.