Stambeni objekat u Doža Đerđa na Grbavici

U srcu Grbavice

Idealno ako volite da budete blizu svega što život u gradu pruža. U blizini su osnovna škola Sonja Marinković, Limanska pijaca i Futoški park, na desetak minuta i Promenada, Spens i Merkator. Okružuju vas dva bulevara i Futoški put, što znači da ste za desetak minuta na bilo kojoj bitnoj lokaciji u Novom Sadu.

Izolacija

Iako ste okruženi velikom količinom saobraćaja, u svom domu zaštićeni ste od buke zahvaljujući prvoklasnoj zvučnoj izolaciji zgrade, dok toplotu i kvalitet vaših zidova čuvaju termo i hidroizolacija proverenih proizvođača. Fasada zgrade je izrađena od FunderMax® ojačanih potpornih fasadnih panela, u kombinaciji sa bojenom termoizolacionom fasadom. Biće ugrađena prvoklasna aluminijumska i PVC stolarija.

Grejanje

Zgrada poseduje centralno grejanje na gas. Zahvaljujući sistemu toplotnih pumpi za centralnu pripremu sanitarne tople vode, cela zgrada je energetski efikasna.

Kupatilo i sanitarije

Kupatilo je prostor kom pridajemo posebnu pažnju. Ugrađujemo isključivo luksuzne sanitarije premijum kvaliteta – Marazzi®, Porcelanosa®, Villeroy & Boch®, Hansgrohe®. Međutim, želimo da budete sigurni da je baš sve po vašoj meri. U raznim fazama izgradnje stana možete, ako je to tehnički izvodljivo, da birate pločice, sanitarije, detalje… U našem Showroom-u možete da pogledate budući izgled kupatila i da utičete na krajnji izgled i izbor materijala.

Lokacija i parking

Optimalno ste povezani sa ostatkom grada (nekoliko stotina metara od Futoške). U širem krugu imate dosta sadržaja, igraonica i rođendaonica. Na 5–10 minuta hoda od vas su supermarketi, dečji lekari, ambulante, poliklinike i brojni servisi. Rezidencija ima svoj parking prostor i garaže, tako da ne morate da tražite slobodno mesto unaokolo, što ume biti prilično izazovno u ovom delu grada.

Provera stanova i pravna pomoć

Svi stanovi su regularno uknjiženi i njihov status možete lako da proverite. Tokom procesa kupovine, od nas dobijate besplatno pravnu pomoć u vidu zakazivanja notara, sastavljanja ugovora… Međutim, jasno nam je da možda želite i sami da proverite sa svojim advokatom. Otvoreni smo za saradnju i rado ćemo vam obezbediti sve što vam treba kako biste bili apsolutno sigurni.

Posebna pogodnost – mogućnost prilagođavanja!

Kako biste dobili sve što želite, onako kako želite, u različitim fazama izgradnje i ako je to tehnički izvodljivo, možete da birate materijal u kupatilu, vrata, tarket, sanitarije… Organizujemo Showroom tokom kog birate pločice, pregledate trenutni budući izgled stanova i kupatila…

Zakažite sastanak sa nama i saznajte više.

Bitni detalji

Svaki stan je klimatizovan. Na podovima su Tarkett® podne obloge, ali svakako možete, ako je to tehnički izvodljivo, da birate i drugi tip obloga. Radi vaše potpune bezbednosti, rezidencija poseduje tehničko obezbeđenje, video nadzor i sigurnosna ulazna vrata.

Pronađite već danas dom kakav zaslužujete, u zgradama koje traju, na lokacijama prijatnim za vaš život i život vaše porodice.