Stambeno-poslovni objekat Rotkvarija Residence – Po+P+G+6

Ugao ulice Kraljevića Marka i Zmaj Ognjena Vuka

Cilj objekta Rotkvarija Residence bio je da spojimo koncept funkcionalnog prostora sa idejom visokog stila života. Taj cilj smo, pokazaće se kasnije u interesovanju kupaca, ostvarili vrlo uspešno. Dodatnu vrednost ovom projektu daju blizina starom jezgru grada, ambulanti, železničkoj i autobuskoj stanici. Ovim projektom smo dodatno učvrstili dobar glas i poverenje koje gradimo od samog početka.

Vrhunski materijali za vrhunski dizajn

Fasada zgrade je izrađena kombinacije klinker opeke i bojene termoizolacione fasade. Ugradili smo aluminijumsku i PVC fasadnu stolariju. Kupatilo je prostor kome pridajemo posebnu pažnju. Ugrađujemo isključivo luksuzne sanitarije premijum kvaliteta. Podovi su obloženi granitnom keramikom. Na podovima su Tarkett® podne obloge. Radi potpune bezbednosti stanara, rezidencija poseduje tehničko obezbeđenje, video nadzor, sigurnosna ulazna vrata od furniranog hrasta i MDF.

Dodatni sadržaji

Pored priključka na DP NS Gas, neki stanari imaju sopstveni izvor za grejanje, klimatizaciju i pripremu sanitarne vode (toplotna pumpa po sistemu vazduh–voda). Rezidencija, ima svoj parking prostor i garaže. Svaki stan je klimatizovan. U različitim fazama izgradnje i ako je to tehnički izvodljivo, kod nas su kupci mogli od samog starta da biraju materijal u kupatilu, vrata, tarket, sanitarije… Organizovali smo Showroom-ove tokom kog kupci biraju pločice, pregledaju trenutni i budući izgled stanova i kupatila… To je moguće i za sadašnje objekte.

Kontaktirajte nas kako biste saznali više.

U ponudi

Trosoban stan

Lokacija: Novi Sad

Ulica: Zmaj Ognjena Vuka br.24

Kvadratura: 54.07M2

Trosoban stan

Lokacija: Novi Sad

Ulica: Zmaj Ognjena Vuka br.24

Kvadratura: 49.46M2

Pogledajte vašu zgradu u pregledu od 360°!

Više nije potrebno da zamišljate kako vaša zgrada izgleda. Pomoću viewwhere možete da pregledate ovu zgradu, sadržaj u njenom okruženju i pronađete detaljne informacije.

Doživite odmah pregled od 360°!

Pronađite već danas dom kakav zaslužujete, u zgradama koje traju, na lokacijama prijatnim za vaš život i život vaše porodice.