Stambeno-poslovni objekat Rapid Central Residence – Su+P+G+4+Pk

Stražilovska 14

Projekat u centru Novog Sada na koji smo izuzetno ponosni. Cilj nam je bio da spojimo luksuzne materijale i inovativnu gradnju sa logičnim rasporedom prostora u objekat prilagođen potrebama savremenog čoveka. Tako smo dobili Central Residence i pozicionirali se među pouzdanim imenima za gradnju stanova i poslovnih prostora. O uspehu ovog objekta, ipak, najviše možete da saznate ako pitate vlasnike stanova i prostora u njemu.

Vrhunski materijali za vrhunski dizajn

Fasada zgrade je izrađena od FunderMax® ojačanih potpornih fasadnih panela, u kombinaciji sa bojenom termoizolacionom fasadom. Ugradili smo aluminijum- sku fasadnu stolariju. Kupatilo je prostor kome pridajemo posebnu pažnju. Ugrađujemo isključivo luksuzne sanitarije premijum kvaliteta. Na podovima su Tarkett® podne obloge. Radi potpune bezbednosti stanara, rezidencija poseduje tehničko obezbeđenje, video nadzor i sigurnosna ulazna vrata.

Dodatni sadržaji

Pored priključka na novosadsku toplanu, neki stanari imaju sopstveni izvor za grejanje, klimatizaciju i pripremu sanitarne vode (toplotna pumpa po sistemu vazduh–voda) kojim upravljaju nezavisno putem aplikacije. Rezidencija, ima svoj parking prostor i garaže. Svaki stan je klimatizovan. U različitim fazama izgradnje i ako je to tehnički izvodljivo, kod nas su kupci mogli od samog starta da biraju materijal u kupatilu, vrata, tarket, sanitarije… Organizovali smo Showroom-ove tokom kog kupci biraju pločice, pregledaju trenutni i budući izgled stanova i kupatila… To je moguće i za sadašnje objekte.

Kontaktirajte nas kako biste saznali više.

Pronađite već danas dom kakav zaslužujete, u zgradama koje traju, na lokacijama prijatnim za vaš život i život vaše porodice.