Komfor, Stil, Inovacija

Gradimo vaš dom… i dobar glas.

Za bogat život i pametne odluke, bitan je dobar odnos. A za dobar odnos, bitno je poverenje. Znamo da se ono ne stiče lako. Mi ga gradimo sa vama od osnivanja, sa svakim izgrađenim domom i zadovoljnim komšijama. Kada za 30 godina budete pogledali svoj stan ili poslovni prostor, želimo da i tada budete sigurni da ste doneli najbolju odluku i pametno uložili svoj novac. Želimo da širite dobar glas i na buduće komšije. Obezbedite sebi dom kakav zaslužujete!

Pogledajte šta je trenutno u izgradnji

Gradimo dobar glas

Aktuelni projekti

Harmony Residence

Su+P+G+5+(6)
Ugao Bulevara Evrope i Laze Nančića

Sinergija luksuza i funkcije

Ako znate šta želite i ako tražite isključivo visoku klasu, Harmony Residence je vaš budući dom.

Spoj probranih i najfinijih materijala na našem tržištu. Pametno raspoređen prostor, prema načinu života modernog čoveka. Rezidencija ima dovoljan broj parking mesta, u vidu standardnih parking mesta, garažnih mesta i garaža.

Stambeni objekat na Grbavici

Su+P+4+Pk (dupleks)
Doža Đerđa 32

U srcu Grbavice

Idealno ako volite da budete blizu svega što život u gradu pruža.

Rapid apartmani – Zlatibor

Po+Su+P+2+Pk
Ulica Miladina Pećinara

Projekat u užem centru Zlatibora na koji smo izuzetno ponosni. U autentičnom planinskom ambijentu, ali i blizu svih važnih objekata – tržni centar, autobuska stanica, Kraljev trg, jezero, ski staza…

Projekti u pripremi

Stambeni objekat na Telepu

Bulevar Patrijarha Pavla

Za porodice koje žele miran život u gradu

Poslednjih godina je Telep među najpopularnijim lokacijama za život. Najviše zbog mira koji pruža i zbog dobre povezanosti sa ostatkom grada. Nova zgrada na Telepu biće kod bulevara Patrijarha Pavla, ali će biti okrenuta prema telepskoj gimnaziji Laza Kostić i ulici Ćirila i Metodija. Tako ćemo vam obezbediti mir i zaštitićemo vas od bulevarskog saobraćaja. Vaša deca će biti u blizini igraonica, parkova i škola. Uz laganu šetnju ste brzo kod Limana, limanskih parkova i keja.

Do Sada Smo Izgradili

Poverenje Za Kupovinu Bez Stresa

Svi objekti su uknjiženi, a tokom kupovine od nas dobijate besplatno i pravnu pomoć (zakazivanje kod notara, izrada ugovora koji vam šaljemo na odobrenje…).

Međutim, ako želite sve da proverite sa svojim advokatom, rado sarađujemo i daćemo vam na zahtev sve potrebne informacije i dokumentaciju.

Nema iznenađenja. Ako odlučite da kupite, uslove i rokove koje navedemo u ugovoru, ne menjamo kasnije. Dobijate baš to što tražite.

Ako ipak ne želite trenutno da kupite, nećemo navaljivati jer znamo da nije lako doneti odluku.

Bitan nam je odnos poverenja sa vama.

Zakažite razgovor danas

Mogućnost Prilagođavanja

– kako bi sve bilo po vašoj meri

U različitim fazama izgradnje i ako je to tehnički izvodljivo, kod nas možete od samog starta da birate materijal u kupatilu, vrata, tarket, sanitarije…

Po dogovoru organizujemo Showroom tokom kog birate pločice, pregledate trenutni i budući izgled stanova i kupatila i dogovaramo se o izboru materijala.

Kontaktirajte nas kako biste saznali više.

Poverenje koje traje više od jedne decenije

11

Završenih
projekata

3

Projekata u
izgradnji

468

Zadovoljnih
kupaca

Ponudite lokaciju

Ako posedujete parcelu na kojoj postoje mogućnosti izgradnje stambenog objekta i zainteresovani ste da je prodate.

Kontaktirajte nas

vievwhere-

Novi način za obilazak budućeg doma. Nekada ste samo posmatrali reklame za nekretnine, sada možete da vidite nekretninu i pre nego što postavimo prvi blok.

POGLEDAJ SADA